Продължавайки да разглеждате сайта на "Хелти Деск", Вие се съгласявате с използването на бисквитки. Ако не желаете да приемате "бисквитки", можете да ги деактивирате чрез настройките на Вашия браузър.  close

Безжично зарядно за телефон

Вече няма налични бройки от този продукт.
50,00 лв
без ДДС

Благодарение на индуктивна технология вграденото зарядно позволява да си зареждате телефон, само като го поставите върху маркираното място на работния плот - без кабели!

Благодарение на индуктивна технология вграденото зарядно позволява да си зареждате телефон, само като го поставите върху маркираното място на работния плот - без кабели!

УДОБСТВО

Серията ергономични бюра на "Хелти Деск" предлага неповторимо удобство по време на работа. Интегрираната система позволява височината на бюрото да бъде настроена спрямо Вашия ръст - както в седнало, така и в изправено положение. Смяната на височината става с натискането на само един бутон! Управлението има 4 позиции за запаметяване, което го прави подходящо за използване от повече от един човек.


БОГАТ ИЗБОР 

Предлагаме богата гама от цветове с идеята Вашето ново изправено бюро да стане неизменна част от дизайна на Вашия дом или офис. Можете да поръчате при нас всякакви допълнителни екстри към Вашето бюро - поставка за клавиатура, допълнителни чекмеджета за съхранение и други. За индивидуални поръчки не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 868 998 или по мейл на office@healthydesk.eu.


ЗДРАВИНА И СТАБИЛНОСТ

Изключително здравата рамка от висококачествена стомана позволява бюрата да бъдат натоварени между 160 и 320 килограма в зависимост от избрания модел.


СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ

Едно от най-важните неща за модерното бюро е то да бъде оборудвано със съвременни технологии. Към нашите бюра предлагаме допълнителни аксесоари, облекчаващи работния процес, като например стойка за монитор тип "ръка", вградено безжично зарядно, конзола за контакти и стойка за компютър. Бюрата не са шумни и звукът при сменяне на позиция е под 35dB.


ЗДРАВОСЛОВНИ ПОЛЗИ 

С ергономичните бюра на "Хелти Деск" поддържате добър тонус и фокус по време на работния процес. Едновременно с това полагате оптимални грижи за своето здраве. Ето и част от ползите за Вашето здраве, когато редувате често седнало и изправено положение - облекчаване на болките в гърба, врата и кръста; повишен фокус и работоспособност; увеличен калориен разход; по-добър и качествен сън през нощта; удължаване на продължителността на живота.

Тук можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 868 998 или по мейл на office@healthydesk.bg.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИЗПРАВЕНИТЕ БЮРА?

Това са специално проектирани бюра, на които можете да редувате работа в седнало и изправено положение. Вие определяте интервалите и височината с натискането на само един бутон!


КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА "ХЕЛТИ ДЕСК" В СРАВНЕНИЕ С ОБИКНОВЕНИТЕ БЮРА?

Редувайки седнало и изправено положение, в разумни интервали в рамките на деня, ще се предпазите от многото нездравословни ефекти от продължителното седене на стол. В последните години, учените алармират за рисковете пречинени в следствие от силно заседналия начин на живот. Дори редовните тренировки във фитнес залата, няколко пъти в седмицата, не заличават негативните ефекти от седенето по цял ден в офиса.
Бюрата на „Хелти деск“ подобряват цялостния тонус на организма, предпазват от негативните последствия за гръбначния стълб от продължителното седене, както за кръста и таза. Ергономичните бюра подобряват стойката и увеличават общия калориен разход за деня. При използването им се наблюдава облекчаване на болките в гърба и кръста, повишена фокусираност по време на работния процес и дори по-добър и качествен сън през нощта.


ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

"Хелти деск“ бюрата може да се използват навсякъде в нашето ежедневие – перфектното решение за дома или офиса. Може да изберете един от трите модела (Smart, Corner или Executive), като ние предлагаме богато разнообразие от размери и цветови комбинации:
Използването на "Хелти Деск" е силно препоръчително специално и за подрастващите – за изграждане на правилна стойка и добри двигателни навици у децата. Вече няма да е необходимо на всеки няколко години да подменяте бюрата в детската стая. „Хелти деск“ са подходящи за деца във всякакви възрасти, а с многото възможности за избор на размер, цвят и форма за плотовете, бюрото ще се превърне в неизменна част вашия интериор.


КАКВО БЮРО ДА СИ ИЗБЕРА?

Healthy Smart - универсален модел бюро с два крака за всеки дом или офис. Идеалното решение за всички, които прекарват по-голямата част от деня пред компютъра.

Healthy Corner - с трети крак за допълнителна стабилност. Перфектно за любителите на големия плот и обширното работно пространство, както и ако професията ви налага работа на повече от един монитор. Подходящ избор за хора с професии като брокери, дизайнери или компютърни специалисти.

Healthy Executive - работно място за до 6 човека. Впечатляващ аксесоар за всеки директорски офис или конферентна зала. Оптималното решение за заседания и конференции.

healthy_desk


КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА?

Цената включва стойка с два самостоятелно задвижващи се крака, плот по избор от пдч 25мм. с ABS кант 2мм., управление с 4 запаметяеми програми.


КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ ПРЕДЛАГАТЕ?

Бюрото може да бъде допълнително оборудвано с безжично зарядно устройство за мобилни телефони, USB изходи, LAN и телефонна връзка, както и контакти за ел. захранване. Има възможност за монтиране на стойка – тип „ръка“ за един или два монитора.


healthy_accessories


МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ САМО РАМКА И ДА Я ПОЛЗВАМ С МОЙ ЛИЧЕН ПЛОТ?

Да, можете да поръчате и само рамка със синхронизиран електронен механизъм и да монтирате собствен плот.

Вижте цените на рамките:

  • - с два крака - 900лв. (без ДДС)

  • - с три крака - 1,250лв. (без ДДС)

  • - с четири крака 2,000лв. (без ДДС)

КАК ЩЕ МИ ГО ДОСТАВИТЕ? А МОНТАЖ?

За София – град бюрото ще бъде доставено лично от наш консултант на посочения от вас адрес в рамките на 8 работни дни. Доставката и монтажът са абсолютно безплатни. Нашият консултант ще ви проведе и кратка презентация на бюрото и ще ви даде основни насоки за неговото използване.
За територията на България доставката се осъществява по куриер за сметка на клиента. Към самата пратка ще получите и подробна книжка с инструкции за монтаж.


КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ?

Можете да заплатите чрез банков превод, Epay, EasyPay, наложен платеж или дебитна/кредитна карта. 


МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ПОРЪЧКАТА/ДА ВЪРНА БЮРОТО?

Според действащите закони на територията на Република България имате право на 14 дни от датата на получаване, в които можете да върнете заявена доставка. Това следва да стане, след като предварително ни уведомите по имейл на office@healthydesk.bg за детайлите около направената поръчка, както и причините за връщане на продукта.


КОЛКО ВРЕМЕ Е ГАРАНЦИЯТА?

Нашите продукти се предлагат с 5-години гаранция (2 години за електронните механизми), както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.