Продължавайки да разглеждате сайта на "Хелти Деск", Вие се съгласявате с използването на бисквитки. Ако не желаете да приемате "бисквитки", можете да ги деактивирате чрез настройките на Вашия браузър.  close

С Healthydesk получавате възможност за нов начин на работа и здравословен живот

Екипът ни от професионалисти със страст към иновациите, здравословния начин на живот и изчистения дизайн създадоха продукт, подобряващ начина, по който всеки от нас прекарва работното си време. Продуктовата гама ергономични офис бюра от най-ново поколение на Healthy Desk предлага богат избор от възможности за персонализиране на крайния продукт с грижа за здравето ви и естетика в дома и офиса. Двигателят, който стои в основата на нашата дейност, е свързан с многобройните вреди за здравословното състояние на хората от продължителното седене като проблеми с опорно-двигателната система, проблеми със сърдечно-съдовата система, наднормено тегло, липса на фокус и мотивация и по-кратка очаквана продължителност на живота. 

В същото време, използвайки изправените ергономични бюра на „Хелти Деск“, се радвате на здравословни ползи като: облекчаване на болките в гърба, врата и кръста, повишен фокус и работоспособност, увеличен калориен разход, по-добър и качествен сън през нощта и дори увеличаване на очакваната продължителност на живота.

Нашите бюра са революционни както по отношение на техните функции и характеристики, така и в крайната цена, която успяваме да предложим на клиентите. 

Екипът на "Хелти Деск" твърдо вярва в полезността и перспективността от широкото навлизане на ергономичните офис бюра на пазара и благотворния ефект, който те имат върху всички хора.