Продължавайки да разглеждате сайта на "Хелти Деск", Вие се съгласявате с използването на бисквитки. Ако не желаете да приемате "бисквитки", можете да ги деактивирате чрез настройките на Вашия браузър.  close

Конзола за контакти

Само 3 останали бройки
50,00 лв
без ДДС

С нашата модерна конзола за контакти ще забравите изцяло за десетките кабели около Вашето бюро. 

Те са удобни, практични и изцяло модифицирани - точно според Вашите нужди.

Универсален модел конзола за контакти - с LAN изход, USB и ел.захранване.

УДОБСТВО

Серията ергономични бюра на "Хелти Деск" предлага неповторимо удобство по време на работа. Интегрираната система позволява височината на бюрото да бъде настроена спрямо Вашия ръст - както в седнало, така и в изправено положение. Смяната на височината става с натискането на само един бутон! Управлението има 4 позиции за запаметяване, което го прави подходящо за използване от повече от един човек.


БОГАТ ИЗБОР 

Предлагаме богата гама от цветове с идеята Вашето ново изправено бюро да стане неизменна част от дизайна на Вашия дом или офис. Можете да поръчате при нас всякакви допълнителни екстри към Вашето бюро - поставка за клавиатура, допълнителни чекмеджета за съхранение и други. За индивидуални поръчки не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 868 998 или по мейл на office@healthydesk.eu.


ЗДРАВИНА И СТАБИЛНОСТ

Изключително здравата рамка от висококачествена стомана позволява бюрата да бъдат натоварени между 160 и 320 килограма в зависимост от избрания модел.


СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ

Едно от най-важните неща за модерното бюро е то да бъде оборудвано със съвременни технологии. Към нашите бюра предлагаме допълнителни аксесоари, облекчаващи работния процес, като например стойка за монитор тип "ръка", вградено безжично зарядно, конзола за контакти и стойка за компютър. Бюрата не са шумни и звукът при сменяне на позиция е под 35dB.


ЗДРАВОСЛОВНИ ПОЛЗИ 

С ергономичните бюра на "Хелти Деск" поддържате добър тонус и фокус по време на работния процес. Едновременно с това полагате оптимални грижи за своето здраве. Ето и част от ползите за Вашето здраве, когато редувате често седнало и изправено положение - облекчаване на болките в гърба, врата и кръста; повишен фокус и работоспособност; увеличен калориен разход; по-добър и качествен сън през нощта; удължаване на продължителността на живота.

Тук можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878 868 998 или по мейл на office@healthydesk.bg.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИЗПРАВЕНИТЕ БЮРА?

Това са специално проектирани бюра, на които можете да редувате работа в седнало и изправено положение. Вие определяте интервалите и височината с натискането на само един бутон!


КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА "ХЕЛТИ ДЕСК" В СРАВНЕНИЕ С ОБИКНОВЕНИТЕ БЮРА?

Редувайки седнало и изправено положение, в разумни интервали в рамките на деня, ще се предпазите от многото нездравословни ефекти от продължителното седене на стол. В последните години, учените алармират за рисковете пречинени в следствие от силно заседналия начин на живот. Дори редовните тренировки във фитнес залата, няколко пъти в седмицата, не заличават негативните ефекти от седенето по цял ден в офиса.
Бюрата на „Хелти деск“ подобряват цялостния тонус на организма, предпазват от негативните последствия за гръбначния стълб от продължителното седене, както за кръста и таза. Ергономичните бюра подобряват стойката и увеличават общия калориен разход за деня. При използването им се наблюдава облекчаване на болките в гърба и кръста, повишена фокусираност по време на работния процес и дори по-добър и качествен сън през нощта.


ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

"Хелти деск“ бюрата може да се използват навсякъде в нашето ежедневие – перфектното решение за дома или офиса. Може да изберете един от трите модела (Smart, Corner или Executive), като ние предлагаме богато разнообразие от размери и цветови комбинации:
Използването на "Хелти Деск" е силно препоръчително специално и за подрастващите – за изграждане на правилна стойка и добри двигателни навици у децата. Вече няма да е необходимо на всеки няколко години да подменяте бюрата в детската стая. „Хелти деск“ са подходящи за деца във всякакви възрасти, а с многото възможности за избор на размер, цвят и форма за плотовете, бюрото ще се превърне в неизменна част вашия интериор.


КАКВО БЮРО ДА СИ ИЗБЕРА?

Healthy Smart - универсален модел бюро с два крака за всеки дом или офис. Идеалното решение за всички, които прекарват по-голямата част от деня пред компютъра.

Healthy Corner - с трети крак за допълнителна стабилност. Перфектно за любителите на големия плот и обширното работно пространство, както и ако професията ви налага работа на повече от един монитор. Подходящ избор за хора с професии като брокери, дизайнери или компютърни специалисти.

Healthy Executive - работно място за до 6 човека. Впечатляващ аксесоар за всеки директорски офис или конферентна зала. Оптималното решение за заседания и конференции.

healthy_desk


КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА?

Цената включва стойка с два самостоятелно задвижващи се крака, плот по избор от пдч 25мм. с ABS кант 2мм., управление с 4 запаметяеми програми.


КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ ПРЕДЛАГАТЕ?

Бюрото може да бъде допълнително оборудвано с безжично зарядно устройство за мобилни телефони, USB изходи, LAN и телефонна връзка, както и контакти за ел. захранване. Има възможност за монтиране на стойка – тип „ръка“ за един или два монитора.


healthy_accessories


МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ САМО РАМКА И ДА Я ПОЛЗВАМ С МОЙ ЛИЧЕН ПЛОТ?

Да, можете да поръчате и само рамка със синхронизиран електронен механизъм и да монтирате собствен плот.

Вижте цените на рамките:

  • - с два крака - 900лв. (без ДДС)

  • - с три крака - 1,250лв. (без ДДС)

  • - с четири крака 2,000лв. (без ДДС)

КАК ЩЕ МИ ГО ДОСТАВИТЕ? А МОНТАЖ?

За София – град бюрото ще бъде доставено лично от наш консултант на посочения от вас адрес в рамките на 8 работни дни. Доставката и монтажът са абсолютно безплатни. Нашият консултант ще ви проведе и кратка презентация на бюрото и ще ви даде основни насоки за неговото използване.
За територията на България доставката се осъществява по куриер за сметка на клиента. Към самата пратка ще получите и подробна книжка с инструкции за монтаж.


КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ?

Можете да заплатите чрез банков превод, Epay, EasyPay, наложен платеж или дебитна/кредитна карта. 


МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ПОРЪЧКАТА/ДА ВЪРНА БЮРОТО?

Според действащите закони на територията на Република България имате право на 14 дни от датата на получаване, в които можете да върнете заявена доставка. Това следва да стане, след като предварително ни уведомите по имейл на office@healthydesk.bg за детайлите около направената поръчка, както и причините за връщане на продукта.


КОЛКО ВРЕМЕ Е ГАРАНЦИЯТА?

Нашите продукти се предлагат с 5-години гаранция (2 години за електронните механизми), както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.